Meniu
Retur produse

Conform OUG 34/2014, majoritatea produselor vandute ONLINE pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice.

Conditii generale pentru returnarea produselor:

1. Produsele achizitionate prin intermediul siteului MALLDECO, pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice, de la preluarea coletului.
2 . Produsele care urmeaza sa fie returnate, trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, în ambalajul original, insotite de eticheta originala a produsului si o copie dupa factura. Nu se pot returna produsele, care s-au deteriorat in urma manipularii necorespunzatoare de catre Cumparator, au fost folosite în alte scopuri decât pentru cele care au fost create sau conform indicaţiilor producătorului/distribuitorului, sau au fost comandate personalizat.
3. Cheltuielile de transport sunt suportate in totalitate de catre Client.
4. NU SE ACCEPTA RETUR PENTRU PRODUSELE CARE AU FOST ADUSE PE COMANDA SPECIALA, SI PENTRU PRODUSELE VANDUTE LA METRAJ ( FOLIE AUTOADEZIVA, INLOCUITOR DE FAIANTA, ETC)


Cum pot returna un produs?

1. Pentru a returna un produs trebuie sa completezi formularul returnare produs.
2. Dupa ce trimiti solicitarea de retur, vom trimite in mail procedura de retur.
3. Dupa ce ati primit confirmarea pe mail, trebuie sa ne trimiteti produsele cu orice firma de curierat rapid, plata transportului fiind suportat de expeditor. Daca un colet este trimis cu plata transportului la Destinatar, avem dreptul de a retine contravaloarea transportului din suma pe care trebuie sa returnam. Toate produsele trebuie sa fie ambalate corespunzator (in folie de protectie) .
4. Adresa unde puteti trimite produsele in caz de retur: București Sector 6, Strada Valea Cascadelor, Nr.21, Depozitul Nr.4, Etaj 1.
5. Produsele returnate trebuie sa fie in stare perfecta in momentul preluarii de catre MALLDECO, altfel coletul poate fi refuzat.
6. Dupa verificarea produselor, daca se constata ca sunt intacte, in termen de 14 zile calendaristice, contravaloarea acestora va fi virata in contul bancar, furnizat de catre Client.


ATENTIE!! Nu preluam nici un produs returnat, pentru care nu s-a completat formularul returnare produs.

Plata produselor

Prețul produselor și modalitățile de plată.
- Produsele afișate pe site-ului www.malldeco.com includ TVA 19%.
- Prețul produselor și modalitatea de plată sunt specificate în fiecare Comandă. La livrare cumpărătorul primește o factură pentru produsele procurate de la MallDeco. Aceasta va fi transmisă și pe e-mail, dacă cumpărărtorul menționează adresa de email în contul său.

Modalități de plată.
Pentru a achiziționa produsele de pe site-ul malldeco.com, puteți să alegeți una dintre aceste 3 modalități de plată:
- Ramburs - la livrare
- Ordin de Plata
- Online prin card bancar

1. RAMBURS LA LIVRARE
Aceasta metodă presupune că atunci când firma de curierat vă livrează produsele comandate, veți achita suma corespunzătoare comenzii, afișată în momentul confirmării comenzii. Această sumă va fi de asemenea trecută și pe factura care însoțește marfa.

2. ORDIN DE PLATA
- Selectarea produsele dorite
- Alegeți modalitatea "Achitare prin transfer bancar"
- Plasati comanda.
- Verificați email-ul. Pentru o livrare cât mai rapidă a produselor, recomandăm efectuarea plății în termen de 48 ore de la primirea facturii proforme pe emailul Dvs.
Datele solicitate clientului pentru emiterea facturii sunt:
Denumire/Nume cumparator:
Nr. Registrul. Comerțului:
Cod de identificare fiscala:
Sediul social:
Banca:
Cont IBAN:


RECHIZITE BANCARE:
Top Reserve Business SRL
Sediul social: București Sector 6, Strada Valea Cascadelor, Nr.21, Depozitul Nr.4, Etaj 1.
RO39479180
J40/4671/27.04.2020
RO47BTRLRONCRT0447660601
Administrator: Stratan Victor
Email: topreservebusiness@gmail.com
tel. +40739412226


3. ONLINE PRIN CARD BANCAR
- Plata online se efectuează în condiții de siguranța maximă.
- Cardurile acceptate la plata sunt VISA și MASTERCARD.
- Datele cardului de plata ale Cumpărătorului nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către site-ul www.malldeco.com.
Datele necesare pentru efectuarea plății sunt:
Numărul cardului (16 cifre)
Data expirarii (luna si anul)
Codul CVC sau CVV (3 cifre)
Numele de pe card

Servicii montaj tapet

Întrucât montajul tapetului necesită profesionalism, îndemânare, un set de unelte și pregătirea corectă a pereților, vă recomandăm să vă adresați la echipa de montatori MallDeco pentru un rezultat garantat.

Asigurăm servicii montaj de la 12 RON la 25 RON fără TVA în funcție de metraj și complexitatea lucrării.

Garanția produselor este valabilă dacă acestea au fost instalate și utilizate conform instrucțiunilor de folosire indicate de producatorul de tapet. Conform Legii 449 / 2003, art.11, al. 2., producătorul se obligă să repare, să înlocuiască sau să restituie contravaloarea produsului la care i s-a oferit garanția de 12/24 luni.
- În cazul în care nu ați primit certificatul de garanție, semnalați lipsa acestuia în maxim 48 de ore de la recepția mărfurilor.
- Dacă ați depistat unele probleme la produsele procurate, aveți dreptul să le returnați în ambalajul original și cu acte de achiziționare.
- În cazul în care produsul nu a fost utilizat conform instrucțiunilor, nu are certificatul de garanție, sau a fost revândut, deservirea cu garanție nu se efectuează.
- Produsele deteriorate, transportate necorespunzător de către cumpărător sau folosite în alte scopuri decât cele pentru care au fost concepute îşi pierd garanţia.

ATENTIE! - Nu suntem responsabili pentru incompatibilitatea produselor procurate de la noi cu cele procurate din alta parte.

Urmărire comandă

Va multumim ca ati ales sa achizitionati produse de la MallDeco.

Pentru a verifica statusul comenzii, va rog faceți

 click aici.
Reclamaţii şi sesizări
Trimite
Formular returnare produse
-WOP-
Contact
Trimite