Meniu

Despre Malldeco

MALLDECO – un brand tanar, care s-a impus pe piata interna de ambientare interioara, promovat de o echipa ambițioasa care a luat ființă din dorința de a oferi clienților noștri materiale de decorare din tapet competitive, de cea mai înaltă clasă, conforme cu cele mai exigente standarde de calitate și cele mai inovative soluții din domeniul designului interior.

MallDeco dispune de cea mai variata gama de tapet.Peste 5 000 de modele de tapet

Crocus – o companie privată, cu o istorie de 55 de ani in decorarea ambientului interior, a carei viziune este să creeze confort și armonie prin produsele sale. Prioritatea companiei este fabricarea diferitor produse de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile. Produsele Crocus întrunesc cele mai noi și riguroase standarde de calitate, la nivel internațional;compania controlează calitatea produ- selor sale în fiecare etapă a procesului de producție. Fabrica folosește materii prime europene și tehnologii avansate

VINIL - gigant de tapete din vinil pe vinil cu o experiență bogată de peste 25 de ani, recunoscută la nivel mondial prin calitatea și diversitatea produselor sale. Absolut toate etapele de fabricație sunt in-house: de la studiourile de design, laboratoarele termice, aparatele de laminare și până la tehnica modernă ce permit o producție medie anuală de până la 36 de milioane de role de tapet. Marca LANITA, principalul produs al fabricii VINIL, este tapetul nețesut (fiabil și durabil), care se remarcă printr-o înaltă clasă, adresându-se celor mai exclusiviști clienți și nu numai.

KONTINENT - fabrica din tapete din hârtie pe hârtie, specializată de mai bine de 30 de ani, în decoruri diverse în concepție proprie, din materiale ecologice, fiind realizate prin metode studiate și verificate care aduc un plus sănătății mediului ambiant. Tapetul marca Kontinent este un bun izolator fonic, produs prin imprimarea prin gravură cu cerneluri solubile în apă, cu o reproducere profundă a culorilor, o calitate a imaginii ridicate și un design modern. Este un produs rezistent în medii cu umiditate ridicată, produsul duplex fiind tratat prin aplicarea ulterioară a unui strat decorativ de lac, care permite păstrarea culorilor și design-ului original prin expunerea îndelungată la medii cu trafic intens.

Fototapet dintr-o bucată

Compania MallDeco deține tehnologii unice pentru confecționarea fototapetului. Astfel, în doar câteva zile putem imprima imaginile de până la 3m înălțime și 50m lungime!

  • Fototapet dintr-o bucată

  • Fără imbinare

  • De până la 3m înălțime și 50m lungime!

Echipă profesională

Malldeco are suportul unei echipe de profesionisti pentru care orice este posibil, care nu spune niciodată „nu se poate”; care căută întotdeauna cele mai bune soluții pentru Dvs.

  • Ofera consultanță competentă de top în alegerea soluțiilor de decor.

  • În centrul preocupărilor aflandu-se în permanență realizarea la termen a comenzilor și satisfacția clienților noștri, începând cu etapa de inițiere a procesului de consultanta, design cât și până la finalizarea proiectului.

Cea mai variată gamă de produse

Magazinul online Malldeco iti ofera cele mai accesibile preturi la intreaga gama de produse si promotii surpriza! Nu ezita sa iti ambientezi casa cu noi! Decoruri de poveste, privelisti inedite, oaze de liniste sunt doar cateva dintre ambientele in care te vei regasi si te vei simti minunat la tine acasa!

Confortul casei tale incepe la Malldeco

MallDeco va ofera o gama foarte diversa de tapet: tapet lavabil din vinil pe suport vlies (netesut), tapet pentru spatii cu umiditate ridicata, tapet pe suport de hartie simplex sau duplex, tapet superlavabil din vinil pe suport de vlies gros (netesut), fototapet 3D din vinil.

Va vom ajuta sa creati un ambient plin de personalitate, in care va veti simti minunat!

MallDeco este solutia!