menu
search

Despre Malldeco

MALLDECO – un brand tanar, care s-a impus pe piata interna de ambientare interioara, promovat de o echipa ambitioasa care a luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor nostri materiale de decorare din tapet competitive, de cea mai inalta clasa, conforme cu cele mai exigente standarde de calitate si cele mai inovative solutii din domeniul designului interior.

MallDeco dispune de cea mai variata gama de tapet.Peste 5 000 de modele de tapet

Crocus – o companie privata, cu o istorie de 55 de ani in decorarea ambientului interior, a carei viziune este sa creeze confort si armonie prin produsele sale. Prioritatea companiei este fabricarea diferitor produse de cea mai buna calitate, la preturi accesibile. Produsele Crocus intrunesc cele mai noi si riguroase standarde de calitate, la nivel international;compania controleaza calitatea produ- selor sale in fiecare etapa a procesului de productie. Fabrica foloseste materii prime europene si tehnologii avansate

VINIL - gigant de tapete din vinil pe vinil cu o experienta bogata de peste 25 de ani, recunoscuta la nivel mondial prin calitatea si diversitatea produselor sale. Absolut toate etapele de fabricatie sunt in-house: de la studiourile de design, laboratoarele termice, aparatele de laminare si pana la tehnica moderna ce permit o productie medie anuala de pana la 36 de milioane de role de tapet. Marca LANITA, principalul produs al fabricii VINIL, este tapetul netesut (fiabil si durabil), care se remarca printr-o inalta clasa, adresandu-se celor mai exclusivisti clienti si nu numai.

KONTINENT - fabrica din tapete din hartie pe hartie, specializata de mai bine de 30 de ani, in decoruri diverse in conceptie proprie, din materiale ecologice, fiind realizate prin metode studiate si verificate care aduc un plus sanatatii mediului ambiant. Tapetul marca Kontinent este un bun izolator fonic, produs prin imprimarea prin gravura cu cerneluri solubile in apa, cu o reproducere profunda a culorilor, o calitate a imaginii ridicate si un design modern. Este un produs rezistent in medii cu umiditate ridicata, produsul duplex fiind tratat prin aplicarea ulterioara a unui strat decorativ de lac, care permite pastrarea culorilor si design-ului original prin expunerea indelungata la medii cu trafic intens.

Fototapet dintr-o bucata

Compania MallDeco detine tehnologii unice pentru confectionarea fototapetului. Astfel, in doar cateva zile putem imprima imaginile de pana la 3m inaltime si 50m lungime!

  • Fototapet dintr-o bucata

  • Fara imbinare

  • De pana la 3m inaltime si 50m lungime!

Echipa profesionala

Malldeco are suportul unei echipe de profesionisti pentru care orice este posibil, care nu spune niciodata „nu se poate”; care cauta intotdeauna cele mai bune solutii pentru Dvs.

  • Ofera consultanta competenta de top in alegerea solutiilor de decor.

  • In centrul preocuparilor aflandu-se in permanenta realizarea la termen a comenzilor si satisfactia clientilor nostri, incepand cu etapa de initiere a procesului de consultanta, design cat si pana la finalizarea proiectului.

Cea mai variata gama de produse

Magazinul online Malldeco iti ofera cele mai accesibile preturi la intreaga gama de produse si promotii surpriza! Nu ezita sa iti ambientezi casa cu noi! Decoruri de poveste, privelisti inedite, oaze de liniste sunt doar cateva dintre ambientele in care te vei regasi si te vei simti minunat la tine acasa!

Confortul casei tale incepe la Malldeco

MallDeco va ofera o gama foarte diversa de tapet: tapet lavabil din vinil pe suport vlies (netesut), tapet pentru spatii cu umiditate ridicata, tapet pe suport de hartie simplex sau duplex, tapet superlavabil din vinil pe suport de vlies gros (netesut), fototapet 3D din vinil.

Va vom ajuta sa creati un ambient plin de personalitate, in care va veti simti minunat!

MallDeco este solutia!