menu
search

Modalitati de plata

1. Plata cu CARD DE CREDIT / DEBIT

Platile online pe www.malldeco.com se pot efectua cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel, informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dvs. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele TOP RESERVE BUSINESS SRL

 

2. PLATA PRIN TRANSFER BANCAR (ORDIN DE PLATA)

La ghiseul bancii sau prin Internet Banking.

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de TOP RESERVE BUSINESS SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.

Pentru o procesare mai rapida a comenzii dumneavoastra, va rugam sa ne trimiteti documentul care atesta plata efectuata sub forma de poza sau document bancar scanat pe adresa de mail: office.malldeco@gmail.com

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului, sunt necesare actul de identitate si stampila firmei sau o imputernicire semnata si stampilata.

Nume firma: TOP RESERVE BUSINESS SRL

Cont lei: RO47BTRLRONCRT0447660601 deschis la Banca Transilvania

Cod unic inregistrare: 39479180

Va rugam sa precizati la detalii plata nr. comenzii pentru care faceti plata!

 

3. PLATA NUMERAR LA LIVRARE 

Dupa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: "Plata la livrare". 

Optiunea de numerar la livrare (plata ramburs) - poate fi efectuata doar la produsele standard pana la limita de 5.000 lei (TVA inclus). 

Pentru comenzile care contin produse la dimensiuni personalizate, realizarea produselor se va face doar dupa confirmarea platii.