menu
search

Politica de returnare

Conform OUG 34/2014, majoritatea produselor vandute ONLINE pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice.

Conditii generale pentru returnarea produselor:

1. Produsele achizitionate prin intermediul siteului MALLDECO, pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice, de la preluarea coletului.
2 . Produsele care urmeaza sa fie returnate, trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, în ambalajul original, insotite de eticheta originala a produsului si o copie dupa factura. Nu se pot returna produsele, care s-au deteriorat in urma manipularii necorespunzatoare de catre Cumparator, au fost folosite în alte scopuri decat pentru cele care au fost create sau conform indicaţiilor producatorului/distribuitorului, sau au fost comandate personalizat.
3. Cheltuielile de transport sunt suportate in totalitate de catre Client.
4. NU SE ACCEPTA RETUR PENTRU PRODUSELE CARE AU FOST ADUSE PE COMANDA SPECIALA, SI PENTRU PRODUSELE VANDUTE LA METRAJ ( FOLIE AUTOADEZIVA, INLOCUITOR DE FAIANTA, ETC)


Cum pot returna un produs?

1. Pentru a returna un produs trebuie sa completezi formularul returnare produs.
2. Dupa ce trimiti solicitarea de retur, vom trimite in mail procedura de retur.
3. Dupa ce ati primit confirmarea pe mail, trebuie sa ne trimiteti produsele cu orice firma de curierat rapid, plata transportului fiind suportat de expeditor. Daca un colet este trimis cu plata transportului la Destinatar, avem dreptul de a retine contravaloarea transportului din suma pe care trebuie sa returnam. Toate produsele trebuie sa fie ambalate corespunzator (in folie de protectie) .
4. Adresa unde puteti trimite produsele in caz de retur: Bucuresti Sector 6, Strada Valea Cascadelor, Nr.21, Depozitul Nr.4, Etaj 1.
5. Produsele returnate trebuie sa fie in stare perfecta in momentul preluarii de catre MALLDECO, altfel coletul poate fi refuzat.
6. Dupa verificarea produselor, daca se constata ca sunt intacte, in termen de 14 zile calendaristice, contravaloarea acestora va fi virata in contul bancar, furnizat de catre Client.
ATENTIE!! Nu preluam nici un produs returnat, pentru care nu s-a completat formularul returnare produs.