menu
search

Suport clienti

Retur produse

Conform OUG 34/2014, majoritatea produselor vandute ONLINE pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice.

Conditii generale pentru returnarea produselor:

1. Produsele achizitionate prin intermediul siteului MALLDECO, pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice, de la preluarea coletului.
2 . Produsele care urmeaza sa fie returnate, trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, in ambalajul original, insotite de eticheta originala a produsului si o copie dupa factura. Nu se pot returna produsele, care s-au deteriorat in urma manipularii necorespunzatoare de catre Cumparator, au fost folosite in alte scopuri decat pentru cele care au fost create sau conform indicatiilor producatorului/distribuitorului, sau au fost comandate personalizat.
3. Cheltuielile de transport sunt suportate in totalitate de catre Client.
4. NU SE ACCEPTA RETUR PENTRU PRODUSELE CARE AU FOST ADUSE PE COMANDA SPECIALA, SI PENTRU PRODUSELE VANDUTE LA METRAJ ( FOLIE AUTOADEZIVA, INLOCUITOR DE FAIANTA, ETC)


Cum pot returna un produs?

1. Pentru a returna un produs trebuie sa completezi formularul returnare produs.
2. Dupa ce trimiti solicitarea de retur, vom trimite in mail procedura de retur.
3. Dupa ce ati primit confirmarea pe mail, trebuie sa ne trimiteti produsele cu orice firma de curierat rapid, plata transportului fiind suportat de expeditor. Daca un colet este trimis cu plata transportului la Destinatar, avem dreptul de a retine contravaloarea transportului din suma pe care trebuie sa returnam. Toate produsele trebuie sa fie ambalate corespunzator (in folie de protectie) .
4. Adresa unde puteti trimite produsele in caz de retur: Bucuresti Sector 6, Strada Valea Cascadelor, Nr.21, Depozitul Nr.4, Etaj 1.
5. Produsele returnate trebuie sa fie in stare perfecta in momentul preluarii de catre MALLDECO, altfel coletul poate fi refuzat.
6. Dupa verificarea produselor, daca se constata ca sunt intacte, in termen de 14 zile calendaristice, contravaloarea acestora va fi virata in contul bancar, furnizat de catre Client.


ATENTIE!! Nu preluam nici un produs returnat pentru care nu s-a completat formularul de returnare produs.

Plata produselor

Pretul produselor si modalitatile de plata.
- Produsele afisate pe site-ului www.malldeco.com includ TVA 19%.
- Pretul produselor si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. La livrare cumparatorul primeste o factura pentru produsele procurate de la MallDeco. Aceasta va fi transmisa si pe e-mail, daca cumparartorul mentioneaza adresa de email in contul sau.

Modalitati de plata.
Pentru a achizitiona produsele de pe site-ul malldeco.com, puteti sa alegeti una dintre aceste 3 modalitati de plata:
- Ramburs - la livrare
- Ordin de Plata
- Online prin card bancar

1. RAMBURS LA LIVRARE
Aceasta metoda presupune ca atunci cand firma de curierat va livreaza produsele comandate, veti achita suma corespunzatoare comenzii, afisata in momentul confirmarii comenzii. Aceasta suma va fi de asemenea trecuta si pe factura care insoteste marfa.

2. ORDIN DE PLATA
- Selectarea produsele dorite
- Alegeti modalitatea "Achitare prin transfer bancar"
- Plasati comanda.
- Verificati email-ul. Pentru o livrare cat mai rapida a produselor, recomandam efectuarea platii in termen de 48 ore de la primirea facturii proforme pe emailul Dvs.
Datele solicitate clientului pentru emiterea facturii sunt:
Denumire/Nume cumparator:
Nr. Registrul. Comertului:
Cod de identificare fiscala:
Sediul social:
Banca:
Cont IBAN:


RECHIZITE BANCARE:
Top Reserve Business SRL
Sediul social: Bucuresti Sector 6, Strada Valea Cascadelor, Nr.21, Depozitul Nr.4, Etaj 1.
RO39479180
J40/4671/27.04.2020
RO47BTRLRONCRT0447660601
Administrator: Stratan Victor
Email: topreservebusiness@gmail.com
tel. +40739412226


3. ONLINE PRIN CARD BANCAR
- Plata online se efectueaza in conditii de siguranta maxima.
- Cardurile acceptate la plata sunt VISA si MASTERCARD.
- Datele cardului de plata ale Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre site-ul www.malldeco.com.
Datele necesare pentru efectuarea platii sunt:
Numarul cardului (16 cifre)
Data expirarii (luna si anul)
Codul CVC sau CVV (3 cifre)
Numele de pe card

Servicii montaj tapet

Intrucat montajul tapetului necesita profesionalism, indemanare, un set de unelte si pregatirea corecta a peretilor, va recomandam sa va adresati la echipa de montatori MallDeco pentru un rezultat garantat.

Asiguram servicii montaj de la 12 RON la 25 RON fara TVA in functie de metraj si complexitatea lucrarii.

Garantia produselor este valabila daca acestea au fost instalate si utilizate conform instructiunilor de folosire indicate de producatorul de tapet. Conform Legii 449 / 2003, art.11, al. 2., producatorul se obliga sa repare, sa inlocuiasca sau sa restituie contravaloarea produsului la care i s-a oferit garantia de 12/24 luni.
- In cazul in care nu ati primit certificatul de garantie, semnalati lipsa acestuia in maxim 48 de ore de la receptia marfurilor.
- Daca ati depistat unele probleme la produsele procurate, aveti dreptul sa le returnati in ambalajul original si cu acte de achizitionare.
- In cazul in care produsul nu a fost utilizat conform instructiunilor, nu are certificatul de garantie, sau a fost revandut, deservirea cu garantie nu se efectueaza.
- Produsele deteriorate, transportate necorespunzator de catre cumparator sau folosite in alte scopuri decat cele pentru care au fost concepute isi pierd garantia.

ATENTIE! - Nu suntem responsabili pentru incompatibilitatea produselor procurate de la noi cu cele procurate din alta parte.

Urmarire comanda

Va multumim ca ati ales sa achizitionati produse de la MallDeco.

Pentru a verifica statusul comenzii, va rog faceti

 click aici.
Reclamatii si sesizari
Trimite