menu
search
6 idei de tapet pentru a crea un living modern

Insuflarea unei noi vieti - si farmec confortabil in living poate schimba atmosfera in toata casa. MallDeco ofera mai mult de 5000 de modele venind in intampinarea preferintelor voastre. Paleta coloristica este spectaculoasa, iar multe modele simple si printuri variate pentru un aspect modern.

Livingul este probabil unul dintre cele mai importante spatii dintr-o casa, adesea un centru social si un loc pentru a va evalua stilul de decor.  Aceste modele moderne de tapet au fost asociate cu camere de zi super elegante, pentru a va inspira sa creati un spatiu de locuit contemporan în care va va placea sa petreceti timpul.

Designul abstract pe pereti este o tendinta interesanta care nu pare sa mearga nicaieri si o optiune excelenta pentru ideile moderne de tapet. Caracteristicile Nud si Luminozitate exploreaza teme interioare interesante si actuale, cum ar fi desenul de linii si culorile bloc, ambele creand un impact în spatiu.  De ce sa nu complimentezi designurile cu mobilier de exceptie pentru a stila o camera cu adevarat unica. În plus daca nu sunteti siguri cu asa alegeri curajoase echipa noastra de designeri este gata mereu sa va vina in ajutor cu proiectarea încaperii dmv.

Crearea unei teme distincte în spatiul dvs. este un alt mod de a face o declaratie si de a va pastra prospetimea si modernitatea.  Un design de padure este obicei scandinav si a devenit o alegere foarte populara pentru camere de zi si alte spatii datorita aurei atmosferice relaxate pe care o emana.  Cu toate acestea, designul geometric îti permite sa fii destul de tare cu stilul tau, cu forme întunecate si linii dure care pot fi însotite de mobilier moale pentru a crea contraste atragatoare.  Indiferent daca aveti un living mare sau mic, o pictura murala geometrica va transforma spatiul într-un refugiu de design contemporan.

Nu exista niciun motiv pentru care stilurile de tapet mai clasice, cum ar fi hartile lumii si arta, nu pot fi înca folosite pentru a proiecta o camera de zi moderna. Astfel de modele gasiti într-o varietate mare de culori si stiluri accesand site-ul Malldeco. Desi aparent clasic în design, atunci cand sunt amenajate cu alegeri de mobilier proaspete, contemporane, tapetele pot crea un spatiu personalizat si elegant.  Indiferent de preferinta dvs. de design, experimentati cu alegerile de mobilier. Contractarea culorilor si texturii în moduri unice va va ajuta sa creati acel design modern pe care îl doriti.

Indiferent de alegerea Dvs in magazinul MallDeco.com comercializam modele variate. Noi va recomandam în primul rand modele de calitate superioara pentru a ramane satisfacuti de alegerea facut cat mai mult timp.

Categorii:  Articole si sfaturi Pentru casa ta