menu
search
Tapet superlavabil pentru baie

Este tapetul in baie o idee buna? Raspunsul este DA. Baia este o camera in care va aflati in general trecator, asa ca modelul pe care il puteti folosi pentru amenajarea peretilor sa aiba un model minimalist. Baia ta poate fi cea mai mica camera din casa, dar cu tapetul potrivit ii poti oferi o personalitate aparte. Indiferent daca alegeti un model floral romantic sau unul geometric modern, tapetul este o modalitate excelenta de a oferi baii dvs. un aspect elegant, plin de culoare.  În plus, datorita suprafetei sale mici, îti poti transforma cu usurinta baia fara investitii costisitoare. 

Accesati magazinul nostru online Malldeco.com care ofera tapete frumoase, calitative si la pret accesibil.  

 Puteti alege un fototapet superlavabil cu o explozie înfloritoare de plante botanice pentru o baie proaspata. Plantele cu frunze verzi, combinate cu flori mici colorate, ies pe un fundal alb, creand un spatiu luminos si aparte.  

 Utilizati un design de fototapet îndraznet într-o baie pentru a crea un punct de focalizare. Deasupra chiuvetei si în spatele oglinzii este locul ideal pentru a-i captiva pe cei care folosesc baia.  Utilizarea designului fototapetului într-o varianta de culoare albastru ajuta la adaugarea unei note aparte designului - ideal pentru o schema de culori pentru baie.

 Un tapet subtil ajuta la îmbunatatirea unei scheme de decorare a baii.  Adesea, scopul principal al unei bai este acela de a crea un sentiment linistitor, creand locul perfect pentru a ne rasfata si pentru a ne relaxa - ceea ce înseamna ca este binevenita o schema de culori calme. 

Potriviti tonurile din designul tapetului cu cele ale ale faiantei pentru a asigura o schema de culori coerenta, pentru a echilibra aspectul general.

 Utilizati un tapet cu o culoare vibranta de fundal ca o idee pentru o baie mica pentru a însufleti spatiul.  Folosirea tapetului luminos pe un perete cu ferestre va ajuta la iluminarea spatiului si, de asemenea, împiedica peretele sa se simta coplesitor - datorita blocurilor de lumina naturala care strapung modelul.

 Utilizati model îndraznet pe pereti unde poate doriti sa va distrageti atentia de la corpuri de iluminat.  Poate ca aveti un calorifer neatractiv sau un suport de prosoape suprapus pe care doriti sa-l ascundeti.  Un model original de tapet poate ajuta în mare masura sa disperseze  atentia de la celelalte caracteristici de design de pe perete.  

 Tapetul în spatele rafturilor deschise în orice camera este întotdeauna binevenita.  Modul de a adauga interes, în special în baie, unde rafturile sunt în principal pentru expunerea articolelor de toaleta de lux si a sarurilor de baie.  Alegeti un design care este captivant, pentru a va asigura ca deschiderea rafurilor este pastrata - un design cu frunzis moale este perfect, primind si o nota de natura în spatiu.

 Daca aveti o baie deschisa ca cea prezentata aici, tapetarea unui perete de langa baie cu un imprimeu îndraznet va aduce culoare si model spatiului fara a-l coplesi.  

 Acest tapet botanic remarcabil nu numai ca adauga note uimitoare de culoare, dar nuantele vibrante duc baia familiara cu gresie la un nivel cu totul nou magnific.  În schimb, o nuanta mai deschisa a placilor creeaza echilibru.

 Ce tip de tapet ai nevoie pentru baie?

 Majoritatea tapetelori sunt etichetate în functie de utilizare, iar cele potrivite pentru camere cu umiditate ridicata, cum ar fi bucatariile si baile, sunt tapetele din vinil „extra lavabil” sau „foarte rezistent la umiditate”. Indiferent de alegere Malldeco va sustine cu tapet de cea mai înalta calitate intr-o gama mare de modele originale.

Categorii:  Articole si sfaturi Pentru casa ta