menu
search
6 modele de tapet lavabil pentru restaurante de lux

Un restaurant de lux este un spatiu care trebuie sa dispuna de mult rafinament si finisaje de cea mai buna calitate. Acestea trebuie sa satisfaca nevoile specifice locului, sa fie remarcabile si foarte elegante. Este nevoie de multe detalii cu stil si clasa, care sa creeze o atmosfera selecta si exclusivista. Tocmai de aceea, de multe ori, in decorarea unui astfel de loc este recomandat sa se apeleze la modele de tapet lavabil speciale pentru localuri de lux.

În oferta magazinelor de specialitate se afla numeroase modele de tapet care se preteaza foarte bine pentru a înfrumuseta si da valoare unor interioare la cele mai înalte standarde.

Iata care sunt cele mai populare 6 modele de tapet lavabil pentru restaurante de lux:

1. Tapet vinil în culori discrete

 

Tapetul lavabil este foarte potrivit pentru a ascunde micile imperfectiuni ale unui perete. Tocmai de aceea, daca este vorba despre o amenajare de interior de acest tip, un tapet discret, mat, satinat sau usor sidefat poate asigura o finisare perfecta pentru pereti si tavan.

2. Tapet lavabil cu modele bogate, baroc si clasice

Într-un restaurant de lux, modele de tapet lavabil cu ornamentatii bogate, cu detalii retro si clasice da foarte bine. Spatiul va capata un aer nobil si aristocratic, ce merge perfect cu aplice si candelabre somptuoase, mobilier de lemn masiv si tapiterii. Un astfel de tapet se preteaza si pentru amenajarea unei cafenele, ceainarii, cofetarii, gelaterii sau bar.

3. Tapet de vinil cu forme în relief

Daca este vorba despre un spatiu generos tapetul cu modele în relief este unul ce confera multa eleganta si rafinament unui interior decorat în stil clasic. Daca este folosit pentru un spatiu mai restrans, tapetul în relief asigura o atmosfera foarte rafinata si intima în acelasi timp.

4. Tapet lavabil cu model organic sau plante

Pentru un restaurant în stil oriental, vintage sau modern, puteti opta si pentru modele de tapet cu imprimeuri de frunze sau plante. Imprimeurile specifice vor contribui la crearea unei ambiante mai apropiate de un cadru natural.

5. Tapet vlies cu modele geometrice sau dungi

În cazul în care vreti sa modificati spatialitatea unei încaperi, puteti opta pentru un tapet cu linii verticale, ce confera înaltime, dar si îngusteaza un pic. Un tapet cu modele mari geometrice este perfect pentru un interior modern, mai jucaus si mai aproape de tendintele actuale în designul de interior.

6. Fototapet lavabil

Daca doriti o amenajare personalizata, originala si unica puteti apela inclusiv la varianta de fototapet. Tehnologia disponibila la ora actuala permite realizarea pe comanda a oricarei imagini sau model preferati. Acest gen de tapet se preteaza pentru amenajarea oricarui tip de restaurant de lux, fie el unul clasic, retro, ultramodern sau eclectic.

Aveti întotdeauna grija si la cromatica aleasa. Modele cu detalii aurii, aramii sau argintii sunt foarte elegante.

 

Nu am putea încheia acest articol fara a mentiona faptul ca tapetul lavabil reprezinta o alegere foarte potrivita pentru a obtine o amenajare de lux, de calitate superioara. Produsele disponibile în prezent sunt foarte rezistente, se curata simplu, lasa peretele sa respire, nu prind mirosuri si pot fi înlocuite foarte usor, atunci cand se doreste o schimbare.

Daca aveti nevoie de o buna sursa de inspiratie si de mai multe detalii despre produse si modele exclusiviste sau speciale de tapet lavabil pentru restaurant, contactati un reprezentant al magazinului online MallDeco!

Categorii:  Articole si sfaturi Pentru afacerea ta